Evenemang

Lilla galleriet SARA w NELIN - skulptur & teckniing

Saras lekfulla teckningar i tusch och markers & kärleksfulla giraffer som utmanar tyngdlagen och är för evigt knutna till varandra kan du se 29/6-4/7 i Roddarhusets lilla galleri.

Sara w Nelin (f’80) är aktiv som utställande konstnär sedan 2012. Som svar på frågan hur länge hon har ritat blir repliken att hon ”..som de flesta; började när jag kunde greppa en krita och svaret snarare är att jag aldrig har slutat”.

Lekfulla teckningar i tusch och markers. Humor har en viktig plats i Nelins bildvärld som präglas av lek med såväl motivet som titeln och inte sällan är titeln motivet till att bilden blir till.

På Roddarhuset kommer teckningar men även skulpturer att visas. Kärleksfulla giraffer som utmanar tyngdlagen och är för evigt knutna till varandra.

Sara har deltagit i dryga 40-talet jurybedömda salonger bl a i Väsby konsthall, Märsta konsthall, Landskrona konstförening. Genom åren har det blivit dryga 20-talet egna utställningar på bl a Konsthallen Kajutan, Nora Konsthall, Stockholms stadsbibliotek, samt varit inbjuden konstnär till olika grupputställningar.

Evenemanget pågår till den den 4 jul

Kontaktinformation

Östra Ekuddsgatan 21
185 31 Vaxholm
Telefon: 073-4343610

E-post: helene@roddarhuset.se
Hemsida: https://roddarhuset.se/

Hitta hit