Evenemang

VIVIANNE E ROSQVIST måleri & skulptur

”Jag rör mig från det lilla till det stora, från det vackra till det fula, från det färgstarka till det svartvita, från det figurativa till det abstrakta och från det sorgliga, allvarliga till det rent humoristiska.”

Mina verk är ofta bearbetningar av intryck och funderingar av det jag upplever i samtiden, i det lilla och i det stora. Jag intresserar mig för vad relationer, beteenden och strukturer betyder och vilka konsekvenser de får för vårt samhälle och för vår planet.

Konstnärernas Kollektivverkstad (KKV) vid Sockerbruket i Göteborg. Där har jag tillgång till flera verkstäder utrustade med olika slags ugnar och andra teknikaliteter.

Medlem i bl a: Konstnärernas kollektivverkstad (KKV) i Sockerbruket, Göteborg, Medlem i verkstäderna glas, emalj, keramik, metall och screen. Bild Upphovsrätt BUS MiR Mothers in Resident, Göteborg. FICF – Fédération Internationale Culturelle Féminine, Paris.

Jag ställer ut på gallerier, skulpturparker, konsthallar och kulturhus runt om i Sverige. Till min stora glädje har jag även fått ställa ut i Europa vid över tjugo tillfällen. Bland annat i Paris, Rom, Florence, Valetta och Venedig och i mindre städer och orter i Belgien, Holland och Tyskland.

Kontaktinformation

Östra Ekuddsgatan 21
185 31 Vaxholm
Telefon: 073-4343610

E-post: helene@roddarhuset.se
Hemsida: https://roddarhuset.se/

Hitta hit