Paket/Erbjudande

Friluftsaktiviteter för skolgrupper och skolklasser

Vi erbjuder en säker och lugn miljö för skolgrupper
Vi erbjuder allt från en dags skolresor till flerdagsäventyr med övernattning på din egen ö. Vår kajakuthyrning ligger precis vid dörren till skärgården. Det är den perfekta miljön för din skola eller scoutgrupp. De omgivande vattnen i Bogesunds naturreservat är mycket lugna och förutsägbara, vilket är idealiskt för nya och oerfarna paddlare. Kontakta oss för att ordna datum och program efter din grupps behov.

Dagstur i kajak med din skolklass
Ge din skolklass en dag som de kommer att minnas! Barn älskar vatten och det finns inget bättre sätt att njuta av det än kajakpaddling. Vi börjar med en säkerhetsgenomgång och lite instruktioner för att bekanta dig med utrustningen. Sedan är du redo att ge dig ut för att utforska våra vatten. Stanna till på någon av de närmaste öarna för fika, lunch eller bad.

Dagstur i kanot med skolklass
Utforska öarna och vattnen i Bogesunds naturreservat med kanoter. Beroende på gruppens storlek delas eleverna in i olika kanoter. Ett lag kommer att paddla en stor kanot för 14 personer medan resten av gruppen sitter i mindre kanoter (2-3 personer i varje). Stanna till på någon av de närmaste öarna för fika, lunch eller bad. Kanotäventyr är roligt för alla!
 
Kanotäventyr med övernattning
Ta med din grupp på en kanotutflykt med övernattning och låt dem öva på camping och matlagning i vildmarken. Utforska öarna och vattnen i Bogesunds naturreservat med kanoter. Beroende på gruppens storlek delas eleverna in i olika kanoter. Ett lag kommer att paddla en stor kanot för 14 personer medan resten av gruppen sitter i mindre kanoter (2-3 personer i varje).
 
Äventyr med kajakpaddling och camping
Ta med din skolgrupp på en expedition med övernattning och låt dem öva på camping och matlagning i vildmarken. När ni landar på ön slår ni upp läger och äter middag tillsammans. Efter frukost nästa morgon har du ytterligare en dag med aktiviteter eller så bryter du lägret och paddlar tillbaka till Resarö.
 
Kajakpaddling och övernattning i vårt basläger på ön
Vårt basläger ligger på Björnholmen, mellan Rindö och Ramsö, ca 7 km från uthyrningen (1,5 timme med kajak). Det finns gott om plats för tält för gruppen, en lägereld, en komposttoalett och vindskydd. Vi levererar dricksvatten i dunkar före din ankomst. Du kan boka ön helt för din grupp.
 
Grundkurs i kajakpaddling
Att lära ut kajakpaddling till skolgrupper är ett utmärkt sätt att hjälpa eleverna att förbättra sitt självförtroende, lära sig nya färdigheter, bygga upp sina kunskaper och uppleva nya saker. Eleverna kommer att lära sig viktiga paddelkunskaper samtidigt som de njuter av vårt fantastiska läge. Genom att öva på grunderna är det möjligt att vidareutveckla kunskaperna.
 
Guidad kajakpaddling med skola
Glid i kajak och upptäck skärgården tillsammans med din skolklass. Kajakerna är vanligtvis tandem, vilket är perfekt för att eleverna ska kunna behärska sina färdigheter och arbeta tillsammans. Den skolguidade kajakturen, som ofta stannar på en av de närmaste öarna för fika och bad, är rolig för alla!

Kontaktinformation

Resarövägen 10
185 95 Resarö/Vaxholm
Telefon: 08-54137790

E-post: info@kanotcenter.com
Hemsida: https://kanotcenter.com/sv/

Hitta hit

Prisinformation

från 320 SEK / person

Res med kollektivtrafiken

Hållplatsen ligger 200m från oss. När du klivit av bussen -gå mot Resarö -tag första lilla vägen till höger -gå mot infartsparkeringen Du är framme Välkommen!

Fakta

Säsong: vecka 18-25 och 35-42 (vardagar)
Varaktighet: 3 timmar till 3 dagar
Grupp: 12 - 30 personer
Ingår: kajak/kanot med utrustning, flytvästar, paddlar, kartor, säkerhetsgenomgång

Vägbeskrivning

Ca 30 min körning från Stockholm city. Kör E18 i riktning mot Norrtälje. Vid avfart Arninge, kör väg 274 mot Vaxholm. Efter ca 10 min, sväng vänster in mot Resarö och efter ca 150m, ta första lilla avfarten till höger efter busshållplatsen och fortsätt ca 100 m till infartsparkeringen intill kanotcentralen.