Boende

Konferens på Vaxholms Kastell

En del av: Vaxholms Kastell


Konferens och aktivitet på Vaxholms Kastell där skärgårdsmiljön utan tvekan är en viktig del. Vi erbjuder en kreativ och avslappnad konferensanläggning för både små och  stora grupper i en unik miljö. Att smita iväg till skärgården är ett perfekt sätt att få lugn och ro och skapa en gemenskap hos deltagarna.

På Vaxholms Kastell har vi plats för konferensgrupper från 10 personer och uppåt och vi kan även erbjuda lokaler utöver det vanliga för det riktigt stora företagseventet eller kick-offen. Heldag, halvdag eller konferens med övernattning? För att göra valet enkelt har vi satt ihop olika konferenspaket där lokal, fika och måltider ingår.

Våra konferenslokaler är fullt utrustade med all den teknik som ni kan tänkas behöva.

Mindre lokaler för 10-12 personer
Hörsal för upp till 180 personer
För mer fakta om våra konferenslokaler läs gärna mer på vår hemsida!


Som ett riktigt roligt och minnesvärt inslag på er konferens har vi olika aktiviteter att erbjuda. Kastellet erbjuder teambuildingaktiviteter i världsklass! Vad passar inte bättre efter en lång stillasittande dag än att få röra på sig lite och samtidigt ha riktigt kul tillsammans. Efter det kan ni varva ner och avsluta dagen med en god avkopplande middag i Pansarbatteriets vackra matsal.

Fångarna på Kastellet (10 - 100 p)
Fångarna på Kastellet består av lag på upp till tio personer som med hjälp av karta tar er till tio olika stationer där laget tillsammans ställs inför olika utmaningar

Lagkampen (10 - 500 p)
I Lagkampen finns ett antal stationer som kräver att man använder både hjärna och kropp. Och att samarbeta inom laget är nödvändigt för att lyckas med varje utmaning. Deltagarna är indelade i lag med upp till tio personer som tävlar mot varandra.

Våra restauranger
Våra restauranger har erkänt bra kök och är omsorgsfullt lagad på förstklassiga råvaror av våra duktiga kockar. Våra menyer är välkomponerade och noggrant sammansatta. Låt vår mat och dryck förhöja er skärgårdsupplevelse!

Restaurang Pansarbatteriet andas historia med sina tegelklädda väggar och valv som tar dig till Kastellets inre. Härifrån har du panoramautsikt över Rindösundet medan du njuter av vällagad mat och utvalda drycker. Det här är en riktig liten pärla i skärgården!

Badholmen är en liten skärgårdsö alldeles intill Vaxholm, populär såväl för företagsfester som bröllop. Om du frågar oss så finns det ingen plats som är så mycket sommar som Badholmen. Här finns två restauranger att välja på; Magasinet rymmer upp till 130 gäster och Kalaset är lite mindre och rymmer 44 hungriga besökare.

När ni väljer att lägga era planer i våra händer är det självklart för oss att ta hand om er på allra bästa sätt – från första kontakten tills att vi vinkar hejdå vid kajen. Oavsett om du kommer till oss för att hålla fest eller konferens, står vi fullt rustade för att ta hand om din vistelse hos oss!

Välkommen att kontakta oss vid eventuella frågor och bokning. Vi sätter gärna ihop en passande offert till er!
Mail: info@kastellet.com

Kontaktinformation

Kastellet
Vaxholm
Telefon: 08-12004870
Bokning: 08-12004870

E-post: info@kastellet.com
Hemsida: https://www.kastellet.com/

Hitta hit

Öppettider

Öppettider telefonbokningen: Måndag – Fredag 09.00 – 12.00.
Telefon: 08 1200 48 70.
Kontakta oss gärna via mejl dygnet runt så svara vi nästkommande arbetsdag!
Mail: info@kastellet.com

Res med kollektivtrafiken

Vägbeskrivning

SL Buss 670
Waxholmsbåt tabell 3 - 4 A - B