Kajak vid vattenkanten, berg och träd i bild.
Bara för er

Avskilt i coronatid

BOKA EN EGEN ANLÄGGNING
I Vaxholm finns flera konferensanläggningar och boenden som går att boka i sin helhet så ni kan vara helt själva på anläggningen även om ni är en mindre grupp. Här finns också mindre anläggningar, speciellt anpassade för den lilla gruppen eller mötet. 

AVSKILDA MÅLTIDER
Vill ni äta och fika för er själva är det inga konstigheter i Vaxholm. Här finns flera restauranger, caféer och lokala matproducenter som går att boka i sin helhet även för mindre grupper. Även våra lite större restauranger har separata utrymmen för privata sällskap. 

AKTIVITETER MED DISTANS
Så här på hösten kan det kännas extra kul att göra något tillsammans. I Vaxholm finns många utomhusaktiviteter där distansen är naturlig. Våra aktivitetsföretag ordnar allt från femkamp på gräsmattan till guidad paddling i ytterskärgården. Arrangerade efter rådande rekommendationer och era önskemål. I Vaxholm är skärgårdsnaturen alltid nära och ni behöver aldrig trängas.

BOKNINGSHJÄLP
Vill du ha hjälp att hitta rätt så gör en bokningsförfrågan eller kontakta någon av oss aktörer. Vi samarbetar och hjälper dig att hitta rätt och vi skapar gärna skräddarsydda upplägg efter dina önskemål.