Evenemang

Familjepaddlingsäventyr

Tillbringa tid tillsammans med din familj och utforska öarna och vattnet i det fantastiska Bogesunds naturreservat. Vi stannar i de skyddade vattnen och kommer att försöka upptäcka de olika vilda djur längs vägen. Ofta stannar vi till på en av de närmaste öarna för fika och bad, Familj 3 timmars paddlingstur är kul för alla!

Den privata turen låter din familj paddla i din egen takt, utforska vad du är upphetsad över och inte oroa dig för att hänga med i gruppen.

Våra kajaker och utrustning passar alla åldrar och kunskaper. Vi brukar paddla dubbelkajaker så barn kommer att dela kajaker med vuxna. Kanoter och SUP-brädor (eller mix av alla) använder vi på begäran (vid tillgänglighet). Efter kajakpaddling finns det möjlighet att hyra en bastu för att ge lite lyx till upplevelsen.

Evenemanget pågår till den den 24 sep

Kontaktinformation

Resarövägen 10
185 95 Resarö/Vaxholm
Telefon: 08-54137790

Arrangör: Skärgårdens Kanotcenter | Kayaks & Outdoor

E-post: info@kanotcenter.com
Hemsida: https://kanotcenter.com/sv/

Hitta hit

Res med kollektivtrafiken

Hållplatsen ligger 200m från oss. När du klivit av bussen -gå mot Resarö -tag första lilla vägen till höger -gå mot infartsparkeringen Du är framme Välkommen!

Fakta

Varaktighet: 3 timmar (2 timmar på vattnet)
Ålder: 6 år+
Ingår: engelsktalande guide, paddlingsutrustning, fika, fotopaket
Extra: bastuupplevelse (från 200 kr/person)

Vägbeskrivning

Ca 30 min körning från Stockholm city. Kör E18 i riktning mot Norrtälje. Vid avfart Arninge, kör väg 274 mot Vaxholm. Efter ca 10 min, sväng vänster in mot Resarö och efter ca 150m, ta första lilla avfarten till höger efter busshållplatsen och fortsätt ca 100 m till infartsparkeringen intill kanotcentralen.