Evenemang

Paranormal utredning på Bogesunds slott

Paranormal utredning på Bogesunds slott!

En exklusiv chans att delta i en äkta Spökjakt på Bogesund slott under vägledning av slottets expert Mikaela Lodén och f.d. paranormal utredare Anthony Heads. 

Lördagen den 23:e mars 2024 bjuder vi in till ett unikt och spännande evenemang – ni får möjlighet att delta i en paranormal utredning i det 400 år gamla slottet känd från bl.a. "Spökjakt" med Jocke & Jonna, skräckfilmen "Cancelled" och Tv-programmet "En Natt på Slottet". Många personer har upplevt övernaturliga fenomen där och den här kvällen ska vi undersöka dem. Kommer vi få bevis för att det finns spöken?

Det här är ett exklusivt tillfälle för endast 12 deltagare. Efter en kort genomgång genomför vi gemensamma utredningar i några utvalda rum. Anthony Charles Heads kommer berätta för er hur man mäter paranormal aktivitet och visa olika instrument som man kan använda till detta.
Lite senare får ni chansen att utforska och utreda det mörka slottet på egen hand, instrument finns att låna! Experterna finns där för att svara på frågor eller hjälpa till. 

Ingenting kommer vara iscensatt och det kommer inte finns några skådespelare eller statister. Det kommer bara vara gästerna, natten och spökena i ett tomt mörkt slott.


Plats: Bogesunds slott, Per Brahes väg, Vaxholm

Datum: 23 mars 2024

Tid: kl. 18.00 – 21.00, 3 timmars utredning (max 12 pers) 695 kr per person

Tid: kl. 21.30 – 01.30, 4 timmars utredning (max 12 pers) 795kr per person

Biljetter: köps i förväg på Ticketmaster 
https://www.ticketmaster.se/search?keyword=paranormal%20utredning

Åldersgräns: 16 år


Att tänka på: 

Slottet är inte anpassat för rörelsehindrade.

Ett begränsat antal toaletter finns.

Vissa rum i slottet är kalla och väldigt mörka.

Tänk på att ta med ordentligt med kläder och ta gärna med en ficklampa.

Evenemanget är tre respektive fyra timmar långt och vi kommer att bjuda på fika – i övrigt kommer det inte finnas möjlighet att köpa något att äta eller dricka på plats i slottet.

Man behöver inte ha någon förkunskap om paranormala utredningar.


VIKTIGT INFO:
Detta är en äkta paranormal utredning öppen för allmänheten. Det är inte ett skräckhus eller en iscensatt upplevelse. Paranormala fenomen kan inte garanteras. För allas säkerhet är det förbjudet att delta i evenemanget om man är påverkad av alkohol eller substanser. Störande deltagare blir avvisade utan återbetalning. Åldersgräns 16 år.

23mar 18:00 - 23:59

Kontaktinformation


185 32 Vaxholm
Telefon: 070-2994856

E-post: info@arkeologievent.se

Hitta hit