Evenemang

Paranormal spaning på Bogesunds slott

UTSÅLT! DET FINNS TYVÄRR INGA BILJETTER KVAR TILL EVENRMANGET: 

Lördagen den 12:e november bjuder vi in till ett unikt och spännande evenemang.

För första gången har allmänheten möjligheten att utreda Bogesunds slott på riktigt. Den här kvällen är det fokus på slottets paranormala fenomen och hur man går till väga för att undersöka dem.

Kvällen består av tre delar.
Slottets egen expert Mikaela Lodén kommer att ta er med på en rundvandring genom det snart 400 år gamla slottet. Hon kommer att peka ut hemsökta rum och berätta om de övernaturliga händelser som människor upplevt. Ni får en planritning över varje våning för att anteckna saker om ni vill.
Mentala Illusionisten Anthony Charles Heads skapar vanligtvis olika paranormala fenomen i sina scenshower. Han är expert på hur man känner igen falska eller fejkade paranormala fenomen och har varit aktiv som utredare i två olika grupper som undersöker det paranormala i Sverige. Han kommer att berätta för er hur man utreder det övernaturliga på ett vettigt sätt, vilka olika instrument och redskap man kan ta del av samt etiketten och säkerheten omkring en utredning i mörkret.
Slutligen kommer ni att delas in i mindre grupper och få genomföra egna paranormala undersökningar i Bogesunds slott. Ni har en chans att utreda på egen hand med support från experterna samt använda utrustning vid uppbyggda experiment “stationer”. Vi bjuder på kaffe/te under kvällen i ett upplyst rum. Tro på oss - en upplyst och säker plats uppskattas när man är på en utredning.

VIKTIGT INFO: Detta är en äkta paranormal utredning öppen för allmänheten. Det är inte ett skräckhus eller en iscensatt upplevelse. Paranormala fenomen kan inte garanteras. För allas säkerhet är det förbjudet att delta i evenemanget om man är påverkad av alkohol eller substanser. Störande deltagare blir utvisade utan återbetalning. Åldersgräns 16 år.

Plats: Bogesunds slott, Vaxholm

Datum: 12 november 2022

Tid: kl 17-20 samt kl 21-24

Pris: 495 kronor per person inkl 25% moms. Bokningsavgift tillkommer.

Biljetter köps på ticketmaster.se

Att tänka på: Slottet är inte anpassat för rörelsehindrade. Ett begränsat antal toaletter finns. Vissa rum i slottet är kalla och väldigt mörka. Tänk på att ta med ordentligt med kläder och ta gärna med en ficklampa. Evenemanget är tre timmar långt och vi kommer att bjuda på fika – i övrigt kommer det inte finnas möjlighet att köpa något att äta eller dricka på plats i slottet. Man behöver inte ha någon förkunskap om paranormala undersökningar. En lista över hjälpmedel/utrustning man kan ta med hemifrån finns på: www.anthonycharlesheads.se

12nov 17:00 - 20:00 samt 21:00 - 24:00

Kontaktinformation


185 32 Vaxholm
Telefon: 070-2994856

E-post: info@arkeologievent.se

Hitta hit