Paket/Erbjudande

Vinterpaket – Upplev vintern på skärgårdsvis

En del av: Vaxholms Bed & Breakfast

Upplev vintern på äkta skärgårdsvis. Vinterpaketet bjuder på vedeldad bastu med havsbad, vinterpaddling i havskajak, vandring med korvgrillning över öppen eld, skönt boende och trerätters middag på den lokala Hamnkrogen. I grundpriset för ingår boende med frukostkorg och trerätters middag. Du väljer sedan till de aktiviteter som passar dig. Lämpligt för barn från 12 år.

Pris från 2 495 kronor för två personer.
Priset inkluderar trerätters middag på Hamnkrogen, övernattning i Familjerummet och frukostkorg för 2 personer.

Bokavaxholmsbedandbreakfast.se

Kontaktinformation

Drottninggatan 7
185 31 Vaxholm
Telefon: 076-3070773

E-post: reservation@vaxholmsbedandb...
Hemsida: http://vaxholmsbedandbreakf...

Hitta hit

Res med kollektivtrafiken

Vägbeskrivning

Med Skärgårdsbåt från Stockholm:
Stig av båten i Vaxholm och gå mot Gästhamnen/de gula bilfärjorna. Följ Östra Ekuddsgatan längs vattnet ca 250 meter tills du kommer till en park. Ta Drottninggatan upp till höger. Huset ligger längst upp till vänster på gatan (nr 7, du känner igen det på det röda staketet).

Med buss från Stockholm:
Ta buss 670 från Tekniska Högskolan i Stockholm. Gå av vid hållplats Vaxholms kyrka. Gå ”tillbaka” ca 100 meter och sväng vänster in på Pilgatan. Ta därefter andra vänster så är du på Drottninggatan. Huset är det första du kommer till på höger sida (nr 7, du känner igen det på det röda staketet).

Med bil från Stockholm:
Åk över Vaxholmsbron och följ huvudvägen ner mot centrum. Passera två trafikljus och ta sedan andra höger in på Pilgatan (precis innan tredje trafikljuset). Fortsätt ca 30 meter och sväng vänster in på Drottninggatan. Huset är det första du kommer till på höger sida (nr 7, du känner igen det på det röda staketet).