Evenemang

Jul i Växthuset och trädgården

Julmarknadshelgen, 3 och 4 december, firar vi även in julen på Vaxholms Bed & Breakfast. I Växthuset och trädgården serveras värmande soppa, skinkmacka och bakverk som sätter fart på julkänslorna. På berget tänder Jesper elden och grillar korvar med tillbehör. En kvartett gästar oss med julsånger och butiken är fylld av klappar. Många av dem lokala. Välkommen att starta julen med oss!

03dec 11:00 - 16:00 Vaxholms Bed & Breakfast
04dec 11:00 - 16:00 Vaxholms Bed & Breakfast

Kontaktinformation

Drottninggatan 7
185 31 Vaxholm
Telefon: 076-3070773

Arrangör: Vaxholms Bed & Breakfast

E-post: reservation@vaxholmsbedandb...
Hemsida: https://www.vaxholmsbedandb...

Hitta hit

Res med kollektivtrafiken

Vägbeskrivning

Med Skärgårdsbåt från Stockholm:
Stig av båten i Vaxholm och gå mot Gästhamnen/de gula bilfärjorna. Följ Östra Ekuddsgatan längs vattnet ca 250 meter tills du kommer till en park. Ta Drottninggatan upp till höger. Huset ligger längst upp till vänster på gatan (nr 7, du känner igen det på det röda staketet).

Med buss från Stockholm:
Ta buss 670 från Tekniska Högskolan i Stockholm. Gå av vid hållplats Vaxholms kyrka. Gå ”tillbaka” ca 100 meter och sväng vänster in på Pilgatan. Ta därefter andra vänster så är du på Drottninggatan. Huset är det första du kommer till på höger sida (nr 7, du känner igen det på det röda staketet).

Med bil från Stockholm:
Åk över Vaxholmsbron och följ huvudvägen ner mot centrum. Passera två trafikljus och ta sedan andra höger in på Pilgatan (precis innan tredje trafikljuset). Fortsätt ca 30 meter och sväng vänster in på Drottninggatan. Huset är det första du kommer till på höger sida (nr 7, du känner igen det på det röda staketet).