Evenemang

Jul i Växthuset och trädgården

Julmarknadshelgen, 9 och 10 december, firar vi även in julen hos oss på Vaxholms Bed & Breakfast. I Växthuset och trädgården serveras värmande soppa och saffransbullar. På berget grillar Jesper tunnbrödsrullar med juliga tillbehör, brasan sprakar i Växthuset och eldfatet är tänt för alla som vill grilla en marshmallow två.

09dec 11:00 - 16:00
10dec 11:00 - 16:00

Kontaktinformation

Drottninggatan 7
185 31 Vaxholm
Telefon: 076-3070773

Arrangör: Vaxholms Bed & Breakfast

E-post: reservation@vaxholmsbedandb...
Hemsida: https://www.vaxholmsbedandb...

Hitta hit

Res med kollektivtrafiken

Vägbeskrivning

Med Skärgårdsbåt från Stockholm:
Stig av båten i Vaxholm och gå mot Gästhamnen/de gula bilfärjorna. Följ Östra Ekuddsgatan längs vattnet ca 250 meter tills du kommer till en park. Ta Drottninggatan upp till höger. Huset ligger längst upp till vänster på gatan (nr 7, du känner igen det på det röda staketet).

Med buss från Stockholm:
Ta buss 670 från Tekniska Högskolan i Stockholm. Gå av vid hållplats Vaxholms kyrka. Gå ”tillbaka” ca 100 meter och sväng vänster in på Pilgatan. Ta därefter andra vänster så är du på Drottninggatan. Huset är det första du kommer till på höger sida (nr 7, du känner igen det på det röda staketet).

Med bil från Stockholm:
Åk över Vaxholmsbron och följ huvudvägen ner mot centrum. Passera två trafikljus och ta sedan andra höger in på Pilgatan (precis innan tredje trafikljuset). Fortsätt ca 30 meter och sväng vänster in på Drottninggatan. Huset är det första du kommer till på höger sida (nr 7, du känner igen det på det röda staketet).