Evenemang

Anders Lundin duo ”Expedition livet”

Att berätta en historia runt lägerelden är den äldsta, mest naturliga formen av underhållning. Och om TV:n är vår samtids lägereld så har den folkkära profilen Anders Lundin en gedigen erfarenhet av att underhålla vid den. I vis-föreställningen Expeditionen Livet använder han det till att berätta en fängslande, spännande och rolig berättelse om det äventyr det är att leva och vandra på vår planet.


”Det är en allmänmänsklig historia jag berättar. Den handlar om oss alla som har vandrat på planeten. Det börjar med dom första stegen för 3 miljoner år sedan och slutar alldeles nyss på väg till dagis med min dotter.”


Föreställningen är en förlängning av Anders skiva ”Här är jag nu”, ett album som nominerades till Manifestpriset för Årets Visa, 2020 och innehåller flera låtar som har kommit att bli älskade och önskade, som har spelats både i Allsång på Skansen och Lotta på Liseberg och som rört Tilde de Paula Eby till tårar i Efter fem i TV4.


I föreställningen Expedition Livet tas publiken med på en vindlande historia som handlar om utvandrare och invandrare, om allas våra förfäders irrfärder, om Anders egna och om ett och annat snedsteg på vägen.


De senaste årens arbete med ”Allt För Sverige” i SVT, som tyvärr fick ställas in 2020 på grund av pandemin, har väckt många tankar och i föreställningen reflekterar Anders över vilka vi är, hur vi blivit dom vi blivit och vart vi är på väg.

När: Söndagen den 28 november kl. 16.00
Plats: Kronängsskolans aula

Gratis biljetter från den 15 november på Biblioteket

28nov 16:00

Kontaktinformation

Kronängsskolan Ingenjörsvägen
185 32 Vaxholm
Telefon: 08-5417045

Arrangör: Vaxholms stad

E-post: biblioteket@vaxholm.se

Hitta hit