Evenemang

Prova på SUP intro kurs

En del av: Skärgårdens Kanotcenter | Kayaks & Outdoor

PADDLING SUP FÖR FÖRSTA GÅNGEN

Undrar du om SUP paddling är något för dig? Har du aldrig varit på SUP förut, men vill prova? Följ med oss för att lära dig grunderna i säkerhet SUP paddling.

Vår introduktion till SUP rekommenderas för alla som vill starta ett fantastiskt äventyr med paddling. Under denna introduktion kommer du att öva viktiga kunskap medan du njuter av paddling på vår fantastiska plats.

Ingen tidigare paddling erfarenhet krävs. Som en del av inlärningsprocessen är det möjligt att bli våt och falla i vatten, så kom beredda på att bli våta samt mycket roligt och lärande.

Lär dig grundläggande SUP kunskap

Tillsammans med instruktören kommer vi att gå igenom lite teori och öva de grundläggande SUP kunskap på vattnet. Vi börjar med enkla övningar för att hjälpa dig att känna dig mer säker på brädet och att öva vår stabilitet. Det totala avståndet kommer att vara cirka 4 km och vi justerar rutten beroende på vädret, särskilt vind. Vi paddlar genom lugna, skyddade vatten, perfekt för första paddling.

Denna introduktionsträning kommer att täcka information om: utrustning, komma i och ur SUP, manövrera SUP, effektiv framåtpaddling, rätt position. Vi kommer också att ha kul i vattnet för dem som vill öva räddning.

Syftet med denna introduktion är att introducera dig till den underbara världen med SUP paddling. Vi tar det lugnt så att du kan bli bekväm och njuta av din första SUP paddling medan du lär dig nya kunskap.

* Vid mycket blåsig dag finns det en möjlighet att byta SUP-intro för kajak intro.

Ingår


  • Ledare (engelsktalande)
  • Fullt utrustad SUP bräda med flytväst, paddel, karta
  • Fika (med kaffe och bulle)
  • Vattentät påse

Bokning

(Courses: SUP intro)

Evenemanget pågår till den den 13 jul

Kontaktinformation


185 51 Vaxholm
Telefon: 08-54137790

E-post: info@kanotcenter.com

Hitta hit