Paket/Erbjudande

Julbord på Waxholms Hotell

Julbord - serverat till bordet

I år låter vi julbordet komma till dig. Vår julbordsmiddag består av fyra serveringar med alla favoriter från julbordet. Ni slipper att resa er för att ta mat och vi kan minimera trängsel.

Julbordsmiddag (4 serveringar) 595 kr per person.

Skaldjursplatå - istället för julbord

För dig som vill ha ett lyxigare alternativ erbjuder vi en härlig skaldjursplatå som serveras till hela sällskapet vid bordet.

Skaldjursplatå (till hela bordet) 795 kr per person.

Både julbordsmiddag och skaldjursplatå serveras alla dagar 27 november–20 december. Du väljer själv sittningstid under Matsalens öppettider.

Passa på att stanna över natten på hotellet och njut av julstämningen lite längre. Det är något särskilt med hotellets anrika miljö och långa historia som ger en Fanny och Alexander-känsla över atmosfären. Sök och hitta bästa pris beroende på rumstyp och datum:

Boka bord | Boka hotellpaket

Bara 30 min från Stockholm

Med bil tar det ungefär en halvtimme att köra hit från Stockholm. Bussen tar ca 45 minuter och stannar precis utanför hotellet. Den allra vackraste resan får du med Waxholmsbolagets skärgårdsbåtar som tar er på en timme från Strandvägen i Stockholm till hotellkajen i Vaxholm. Kontakta oss så kan vi hjälpa till med att föreslå den bästa båtresan!

Kontaktinformation

Waxholms Hotell

185 21 Vaxholm
Telefon: 08-54130150

E-post: info@waxholmshotell.se

Hitta hit