Paket/Erbjudande

Ge bort en spännande deckare i julklapp

En del av: Upplev historien med Arkeologievent!

Deckaren "Runstenens förbannelse" är en fristående fortsättning på deckaren "Friherrens testamente". Boken är en perfekt julklapp!

Huvudperson i boken är den påhittade Vaxholmsbon Lisa Strömberg. Handlingen i "Runstenens förbannelse" utspelar sig på den Östgötska landsbygden, men Vaxholm figurerar lite grann här och där i handlingen.

Det är försommar år 2000 och på landsbygden utanför Norrköping pågår en arkeologisk forskningsutgrävning. Man hoppas på att hitta en tidig stad från järnåldern. Vaxholmsbon Lisa Strömberg har hastigt och lustigt blivit inbjuden till att delta i utgrävningen under en veckas tid. En dag hittas plötsligt en runsten i en av de största gravarna. Det är en sensation, aldrig tidigare har en runsten hittats i en grav. Fyndet stärker teorierna om att platsen är något utöver det vanliga. Det visar sig dock att texten på runstenen är en varning. Om man öppnar graven kommer man att drabbas av gudinnans förbannelse.
Morgonen därpå hittas en av arkeologerna död på gravfältet. Är det en olycka, ett mord eller har gudinnans förbannelse slagit in?


Boken kan köpas på Vaxholms Turistbyrå, bokus.com och i webbshopen på arkeologievent.se.  

Kontaktinformation

Trädgårdsgatan 1D
185 32 Vaxholm
Telefon: 070-2994856

E-post: info@arkeologievent.se

Hitta hit