Evenemang

Haunted Forest

 

Efter utsålda hus på Bogesunds Slott med produktionerna "Haunted House" 2014 och "Haunted House - Besökarna" 2015 är nu samma team tillbaka med ett nytt skräckevent, denna gång i skogsmiljö. Platsen är Montebelloskogen på Bogesundslandet i Vaxholm där besökarna går en utstakad tur i små sällskap, i mörker, med en ficklampa som enda ljuskälla.

 

För ändamålet har man skapat en fiktiv sägen som berättar om häxbränningar och tortyr i Montebelloskogen under 1600-talet. Nu sägs skogen vara hemsökt av alla de häxor, magiker och andra med "oförklarliga förmågor" som torterats, lemlästats och dödats på platsen. Nu utkräver de sin hämnd på alla som vågar närma sig. "Det här är inget för den mörkrädda eller lättskrämda", säger producent Stefan Wall. "Eller så är det just det det är, förresten!", lägger han till med ett skratt. "Själva tanken med en Haunted Forest, eller Haunted House som vi tidigare gjort, är ju att besökaren ska bli skrämd från vettet och just det gör vi vårt yttersta för att uppfylla". Upplevelsen börjar redan vid ankomsten till platsen med diverse överraskningar men går sedan ut på att besökarna ska ta sig via den utstakade vägen genom den hemsökta skogen, ta sig förbi de illasinnade karaktärer och "fällor" som möter dem och ta sig ut på andra sidan, helskinnade och fortfarande vid sina sinnens fulla bruk.

Målgruppen är bred, men merparten av turerna är skapade för en vuxen publik med åldersgräns från femton år. Anpassade turer för barnfamiljer med barn i åldrarna 8-14 år, kommer också att erbjudas.

Pris: 145-220 kr per person.

För mer information och bokning:

 www.wallscenprod.se 

31okt
01nov
Evenemanget pågår till den den 1 nov

Kontaktinformation

Evenemang i Vaxholms kommun

Vaxholm
Telefon: 070-7910757

Arrangör: Wall scenproduktion

E-post: wallscenprod@gmail.com
Hemsida: www.wallscenprod.se

Hitta hit