Evenemang

Skärgårdens Kanotcenter | Kayaks & Outdoor

En del av: Skärgårdens Kanotcenter | Kayaks & Outdoor

Förbättra din kajakpaddling

Kursen är för personer som inte har paddlat kajak tidigare eller med lite erfarenhet som letar efter rätt sätt att lära sig och förbättra färdigheterna. Lite erfarenhet av vattenaktiviteter är bra men det är inte ett måste. Under kursen har du chansen att göra en trevlig kajaktur medan du tränar på vägen.

Som en del av inlärningsprocessen är det möjligt att bli våt och falla i vatten, så kom beredda på att bli våta samt mycket roligt och lärande.

I ett skyddat vatten kommer du att lära dig grunder om utrustning vi använder, säkerhet och hur du kan justera och manövrera din kajak. Vi kommer att innehålla information om: kajakdelar och utrustning, packning, framåt och bakåt paddling, i - och urstigning från brygga och strand, inställning av pedaler och sittställning. Slutligen kommer vi att ha lite kul i vattnet och öva vått utgång och återgå till kajak på djupt vatten samt kamraträddning och balans.

Syftet med kursen är att ge dig grundläggande färdigheter så att du ska kunna paddla kortare dagsturer i den innerskärgården i en grupp i lugnt väder med säkerhet.

BOKNING
https://kanotcenter.com/sv/aktiviteter/kajak/nyborjare-kajakpaddling/

Kontaktinformation

Skärgårdens Kanotcenter | Kayaks & Outdoor

185 51 Vaxholm
Telefon: 08-54137790

E-post: info@kanotcenter.com

Hitta hit

Mer från Skärgårdens Kanotcenter | Kayaks & Outdoor

Utbud