Se och göra

LINEN FOR LIFE

Öppnar 11:00

LINEN FOR LIFE är en oas på anrika Rådhusgatan i hjärtat av Vaxholm med ett personligt, kuraterad urval av danska kläder i 100% linne samt ljuvligt stickat i baby alpacka från småskaliga tillverkare. Som pricken över i`et har jag ett fantastiskt samarbete med guldsmed Helena Palmgren som med sitt unika formspråk skapar smycken som bara blir finare och finare med åren. 

Konceptet är Slow Fashion som alltid tar utgångspunkt i miljövänlig och hållbar produktion.
Här finner du det moderna skandinaviska formspråket inspirerat av naturen till dig som önskar en känsla av luft, frihet och lugn, kläder som inte finns att köpa någon annanstans i Sverige.
Mina favoritmärken är Linen By Krebs och Gorridsen.

LINEN FOR LIFE är inte bara en butik, utan också en unik lokal för meningsfulla möten och goda samtal. Den lugna atmosfären och den fina energin i hjärtat av Vaxholm får stor uppskattning av mina fina kunder.

Jag heter Stine Byrler och är en dansk "pige" som i unga år vind för våg flyttade till Stockholm, nu en hel del år senare är jag kvar och etablerat med min familj. Har mina föräldrar och syster på öarna Tåsinge och Ærø så när möjligheten ges åker vi till Danmark.

Våren 2020 valde jag att byta spår från chefsposition i näringslivet till egenföretagare.
Det allra bästa med att driva verksamheten i den fantastiskt fina lokalen är att uppleva alla intressanta och inspirerande möten med människor som kommer hit.

Med konceptet Slow Fashion är det min dröm att du ska hitta din dröm i form av ett härligt linneplagg av dansk design eller ljuvligt stickat i baby alpacka från Gorridsen Strik.

Hållbar njutning!

Hjärtligt välkommen till LINEN FOR LIFE önskar Stine

Kontaktinformation

Rådhusgatan 22
Vaxholm
Kontaktperson: Stine Byrler
Telefon: 076-0214248

E-post: stine@linenforlife.se
Hemsida: www.linenforlife.se

Hitta hit

Öppettider

Varmt välkommen! Firar 1-års jubileum på lördag! Du kan också boka en tid så öppnar jag butiken så du kan få vara ensam i butiken och handla tryggt. Ring 0760 214 248
  1. Idag11:00-17:00
  2. Lördag10:00-16:00
  3. Söndagwww.linenforlife.se är öppen
  4. Måndagwww.linenforlife.se är öppen
  5. Tisdagwww.linenforlife.se är öppen
  6. Onsdagwww.linenforlife.se är öppen
  7. Torsdagwww.linenforlife.se är öppen

www.linenforlife.se öppen