Paket/Erbjudande

Out Seglingsevenemang under corona

En del av: Out Seglingsevenemang AB

Anpassning med hänsyn till Covid-19

Under rådande ovisshet med corona-epidemin kommer vi åtminstone t.o.m juni månad att erbjuda segling med färre antal gäster ombord per båt till reducerat pris. Istället för att som vanligt fördela upp till 12 gäster per båt kommer vi att sörja för mindre grupper, om ca 6-7 pers per båt. Naturligtvis erbjuder vi under denna tid ett förmånligare pris per båt!

Vi anpassar även miljön och vårt arbete ombord i möjligaste mån utifrån Folkhälsomyndighetens rekommendationer; Presentationer, genomgångar och fika/lunch görs ute i sittbrunnen. Under hela aktiviteten håller vi oss såklart uppe på däck och i sittbrunnen, med uppdrag på olika poster för att undvika att fler trängs kring samma uppgift. Båtarna städas grundligt efter varje event, och i båtarnas WC-utrymmen och pentry finns tvål/handsprit samt pappershanddukar tillgängligt. Möjlighet att låna seglarställ finns men då vi inte kommer kunna garantera tvätt av dessa efter varje event rekommenderar vi gästerna att själva ombesörja lämplig utomhus/friluftsklädsel och klä sig efter väder!

Dessutom anpassar vi under denna period våra avbokningsregler. Vi förstår att beslut om aktiviteter och möten just nu är mer komplicerade och känns riskabla att ta. Därför erbjuder vi, för vårens bokningar, fri avbokning ända fram till 1 vecka/7 dagar innan aktivitetsdagen!

Hjärtligt välkommen att kontakta oss för mer information och priser.

Tillsammans kan vi hjälpas åt att hålla ekonomin i gång!

Kontaktinformation


185 41 VAXHOLM
Telefon: 08-6180080

E-post: out@out.se

Hitta hit

Mer från Out Seglingsevenemang AB

Utbud