Paket/Erbjudande

Skärgårdens Kanotcenter Kayaks & Outdoor

Upptäck vintersidan av Stockholms skärgård vid kajak. När sommarmassorna avgår, återgår livet till det normala för dem som bor här året runt. Vintern kajakpaddling är den tid på året där du verkligen kan uppleva lugn i skärgården och lyx att ha allt för dig själv.

BOKA NU

Att paddla runt Vaxholm med 1500-talets fästning och Norrhamnen med traditionella fiskestugor ger dig den fulla skärgårdsupplevelsen. På vägen se vacker arkitektur och lyssna på lokala berättelser om området. På andra sidan finns ett av Stockholms största naturreservat Bogesund, som en gång var hem för vikingar för över 1000 år sedan. Njut av den vackra vintern och känn lugn trots att du bara är 30 minuter från Stockholm.

Vi möts i vårt kajakcenter på Resarö. Beroende på vädret i mitten eller efter turnén njuter vi av fika.

Våra guider väljer var de ska paddla utifrån sin kunskap om skärgård, väderprognos och havsförhållanden. Din guide kommer att ge instruktioner om hur du utvecklar dina paddling färdigheter. Vi använder singel havskajaker och dubbel kajaker (beroende på din erfarenhet). Dubbel kajaker är otroligt stabila och är bra för dig som är nervös eller om du bara vill dela paddlingen.

Miljövänliga turer
 
Miljö och klimat är mycket viktigt för oss. Vi tror att var och en av oss kan vidta små steg och åtgärder för en hållbar framtid.
 
- Vi uppmuntrar dig att komma med tåg eller bil. Vår plats är lättillgänglig med kollektivtrafik.
- Vi använder inte engångsplast och gör alla våra turer nollavfall.
- Vi samarbetar med lokala familjeföretag.
- Vi främjar lågsäsongen med unika produkter och rabatterade priser.
- Vi är medlem i Skärgårdsstiftelsen som arbetar för att skydda en äkta skärgård.
 
 

Kontaktinformation


185 51 Resarö
Telefon: 08-54137790

E-post: kajaker@kanoter.com

Hitta hit