Äta

Hemma-hos-middag i Växthuset

En del av: Hemma-hos-konferens i Växthuset på Vaxholms Bed & Breakfast

På den lugna innergården hos Vaxholms Bed & Breakfast hittar du Växthuset, vår matsal och hemma-hos-restaurang. Här erbjuder vi privata luncher och middagar för sällskap från 10 till 16 personer. I Växthuset är ni de enda gästerna och och ni har även innergården för er själva. Maten lagar vi bara för er.

Menyn bestämmer vi tillsammans, och allt serveras på stora fat och gemensamma skålar direkt på bordet så att ni själva kan lägga för er så mycket som ni önskar, ta om, dela och skicka runt. Precis som hemma men utan att ni vare sig behöva laga maten eller ta hand om disken. Vi har fullständiga rättigheter så om ni vill ha en öl eller ett glas vin till maten är det inte heller några problem.

Växthuset är öppet från mars till november, eller så länge temperaturen håller sig några grader över nollan. Om vinden viner runt knuten tänder vi brasan i kaminen och låter den sprida sin sköna värme. När vårsolen gassar ställer vi dörrarna på vid gavel, eller flyttar ut middagen till innergården och borden i skuggan av bigarråträdet.

Vill du hellre vara med och laga maten?

Välkommen in i köket! Vi erbjuder även cook-alongs. Antal ”kockar” är då begränsat till max 4 personer. Men givetvis kan ni vara fler middagsgäster än så om ni vill.

För priser, menyförslag och mer information, se vår hemsida vaxholmsbedandbreakfast.se

Kontaktinformation

Drottninggatan 7
Vaxholm
Kontaktperson: Linda Wahlström
Telefon: 076-3070773
Telefon: 076-3070773
Bokning: 076-3070773

E-post: reservation@vaxholmsbedandb...
Hemsida: vaxholmsbedandbreakfast.se

Hitta hit

Mer från Hemma-hos-konferens i Växthuset på Vaxholms Bed & Breakfast

Utbud

Prisinformation

För priser, se vår hemsida vaxholmsbedandbreakfast.se/middag