Boende

Konferera på Vaxholms Kastell

En del av: Vaxholms Kastell


På Vaxholms Kastell har vi plats för både små, personliga möten och riktigt stora event. Heldag, halvdag eller konferens med övernattning? För att göra valet enkelt har vi satt ihop en rad konferenspaket där lokal, fikapauser och måltider alltid ingår.

Våra konferenslokaler: Här finns allt ifrån stora konferenslokaler till mindre mötesrum, alltid fullt utrustade med den teknik som ni kan tänkas behöva.

Minsta lokal: upp till 12 personer

Hörsal: upp till 180 personer

För mer fakta om våra konferenslokaler läs gärna mer här!

När ni väljer att lägga era planer i våra händer är det självklart för oss att ta hand om er på allra bästa sätt – från första kontakten tills att vi vinkar hejdå vid kajen. Oavsett om du kommer till oss för att hålla fest eller konferens, står vi fullt rustade för att ta hand om din vistelse hos oss. Vi har lokaler för alla behov.

Det är ingen större hemlighet hur vi gör för att hålla servicen engagerad och personlig – vi tänker på alla bröllop, fester, event och konferenser som om de vore våra egna.

Toppa din konferens med en aktivitet i världsklass. Välj mellan Fångarna på Kastellet och Lagkampen.

Fångarna på Kastellet (10 - 100 p)

Fångarna på Kastellet består av lag på upp till tio personer som med hjälp av karta tar er till tio olika stationer där laget tillsammans ställs inför olika utmaningar

Lagkampen (10 - 500 p)

I Lagkampen finns ett antal stationer som kräver att man använder både hjärna och kropp. Och att samarbeta inom laget är nödvändigt för att lyckas med varje utmaning. Deltagarna är indelade i lag med upp till tio personer som tävlar mot varandra.


Escape Room
(2- 6 p)

NYHET - Kastellet Escape –  Escape Room aktivitet. Tänk dig att du och några vänner blir inlåsta i en fängelsecell och ni har 45 minuter på er att ta er ut. Det enda ni har till hjälp är er kreativitet och samarbetsförmåga.

Våra restauranger

Våra restauranger har erkänt bra kök och är omsorgsfullt lagad på förstklassiga råvaror av våra duktiga kockar. Våra menyer är välkomponerade och noggrant sammansatta. Låt vår mat och dryck förhöja er skärgårdsupplevelse!

Restaurang Pansarbatteriet andas historia med sina tegelklädda väggar och valv som tar dig till Kastellets inre. Härifrån har du panoramautsikt över Rindösundet medan du njuter av vällagad mat och utvalda drycker. Det här är en riktig liten pärla i skärgården!

Badholmen är en liten skärgårdsö alldeles intill Vaxholm, populär såväl för företagsfester som bröllop. Om du frågar oss så finns det ingen plats som är så mycket sommar som Badholmen. Här finns två restauranger att välja på; Magasinet rymmer upp till 130 gäster och Kalaset är lite mindre och rymmer 44 hungriga besökare.

Välkommen att kontakta oss vid frågor och bokning!

Bokningens öppettider Mån-Fre kl. 09.00-15.00
Tel: 08-1200 4870
E-post: info@kastellet.com

Kontaktinformation

Vaxholms Kastell
Kastellet
Vaxholm
Telefon: 08-12004870
Bokning: 08-12004870

E-post: info@kastellet.com
Hemsida: https://www.kastellet.com/

Hitta hit

Mer från Vaxholms Kastell

Utbud

Faciliteter

  • Bar
  • Uteservering
  • Lunch
  • Konferensmöjligheter
  • Restaurang med fullständiga rättigheter
  • Tillgänglighetsanpassad
  • Året runt öppet
  • Ledarledda barnaktiviteter
  • Gratis WiFi