Paket/Erbjudande

Catch & Relax fiske med företaget

En del av: Catch & Relax Fishing guide, Vaxholm

Företagsfiske – halv- eller heldag, Catch & Relax, Vaxholm

Fiske är en perfekt aktivitet för teambildning men även en ypperlig kundaktivitet. Fiske kan vara ett alternativ till den traditionella “kickoffen” eller bjud med dina viktigaste kunder på en dag av naturupplevelser.
Ett roligt alternativ till alla golftävlingar kan vara att arrangera en fisketävling. Den lilla gruppen väljer kanske att avsluta dagen med bastu och middag på någon mysig skärgårdskrog. Middagar i privat miljö kan vi hjälpa till att arrangera.
Fiske och natur i kombination blir ett trevligt tillfälle för både inspiration och eftertanke med många adrenalinkickar.
Avnjut en god lunch ombord, kanske en grillmiddag på en klipphäll eller strand.

Nedan följer att axplock av våra konferenspaket. För fler alternativ, vänligen besök vår hemsida www.catchrelax.se

After Work Fishing

After Work Fishing – Vår populäraste produkt. Under sommarhalvåret är dagarna långa och ljusa. Bästa fisket är oftast eftermiddag och kväll. Arbeta en nästan full dag och styr sedan kosan ut i skärgården med ett par timmars sportfiske. Bastu och god middag blir en perfekt avrundning.

Flugfiske-kast-utbildning

Catch & Relax erbjuder era deltagare en inspirerande och praktisk presentation i vad flugfiske kan innebära och hur det bäst utövas. Fiskemetoden beskrivs och vad som skiljer den från vanligt spinnfiske. Flugfiske uppfattas som en mer fridfull typ av fiske och ökar naturupplevelsen. Deltagarna får lära sig grunderna i att flugfiska på land.

Båtcharter - Bara åka båt

Många använder Catch & Relax för guidade båtturer i vår inre Skärgård. Se Stockholm från vattnet, eller en tur bland alla våra fantastiska öar runt Stockholm. Du väljer var och hur länge!
Bara åka båt kan även innebära att ta dig från A till B på ett ypperligt trevligt sätt.

Fisk i Seglen

Kombinera två underbara friluftsaktiviter Segling och Fiske. Seglingen genomförs av seglingsföretaget Out och fisket av Catch & Relax. Vi utgår från Vaxholm på morgonen. Halva gruppen startar med segling och andra halvan med fiske. Både segelbåt och fiskebåt är stabila och bekväma (typ: Jeanneau 51 och Fishing 320) med gott om plats för alla. Till lunch träffas vi på för dagen på lämplig plats ute i skärgården. Antingen ankrar vi upp alla båtar tillsammans eller så kanske ni föredrar en trevlig skärgårdskrog.

Efter lunch byter grupperna aktivitet. Under dagen anordnas även några roliga och spännande tävlingsmoment både individuellt och på gruppbasis. Efter en dag på sjön kan vi även hjälpa till att boka upp bastu, middag eller boende för er som önskar.
Passar grupper från 16 till 100 personer.

För fler trevliga alternativ - vänligen besök vår hemsida.

Kontaktinformation

Stegesundsvägen 63
185 99 Vaxholm
Kontaktperson: Helen Lundgren
Telefon: 08-54491320
Telefon: 070-5560952

E-post: info@catchrelax.se
Hemsida: http://www.catchrelax.se

Hitta hit

Vägbeskrivning

Vi hämtar normalt inne i Vaxholm, men upphämtningsplats bestäms av kund. Möjlig upphämtningsplats även Strandvägen i City, Lidingö, Nacka Strand. Vidare så fiskar vi även i Mälaren eller norra Stockholms skärgård.